10% Reducere! Click aici si afla care sunt produsele la promotie.

Cum să alegi cadouri de 1 martie pentru femei deosebite

Cum să alegi cadouri de 1 martie  pentru femei  deosebite
Am scăpat de Valentine Day, de Dragobete și ne apropiem de 1 Martie și ne gândim la un Mărțișor din argint 😊.
Femeile, așa cum bine știm  nu sunt două la fel, deci ceea ce înseamnă special pentru una, pentru alta poate să se dovedească a fi ceva banal. O analiză de caz în care să stabileșți cu precizie ce își dorește, la ce visează și mai ales care sunt acele lucruri pe care le consideră ideale pentru a le primi, poate să fie soluția ta pentru a găși un cadou ideal. Dacă lângă tine se află o femeie pretențioasă și deosebită , atunci trebuie să șții că pentru ea calitatea este cel mai important atribut al cadoului perfect.  
Atunci când alegi cadouri  de argint pentru femei pretențioase există o regulă clară: cadoul tău trebuie să fie valoros, astfel încât să se poată mândri cu acesta pe termen lung. Nu este o regulă generală să alegi un cadou foarte scump, însă este preferabil ca obiectul pe care îl alegi să fie realizat cu atenție în cele mai mici detalii și să transmită emoție, bucurie și de ce nu dragoste.

 
O femeie deosebită dar și pretențioasă  va aprecia foarte mult un cadou  scump și va reține ziua respectivă că fiind cea mai frumoasă din viață ei. Însă, este destul de dificil să ai un buget nelimitat atunci când vine vorba despre cadouri femei, poate doar dacă câștigi la loto subit 😊  Pe lângă aceste caracteristici ale cadoului perfect pentru ea, mai sunt și altele de care trebuie să ții cont pentru a mulțumi o femeie deosebită
 În continuare îți vom oferi câteva sfaturi utile despre cum trebuie să fie cadoul și mai ales cum să o mulțumeșți astfel încât, indiferent de ocazie, să îi faci ziua mai frumoasă și cum 1 Martie e aproape, acest articol e binevenit.
Alege un cadou care să fie o dovadă a faptului că o înțelegi 
O cunoșți, o asculți, o înțelegi, o admiri și o iubeșți. Toate aceste cinci la un loc contează foarte mult pentru o femeie, mai ales dacă este pretențioasă. Intimitatea și iubirea sunt dovadă faptului că ai învățat ca pe Tatăl Nostru toate pornirile, așteptările, talentele și defectele care îi compun personalitatea. 

Cadoul trebuie să îndeplinească un vis 

Spuneam mai devreme, că o femeie pretențioasă adoră tot ceea ce este valoros, exorbitant, de lux și elegant. Ideea cadoului tău trebuie să îndeplinească aceste caracteristici. Dar, cum bugetul nu este întotdeauna nelimitat atunci când vine vorba despre cadouri femei, poți să alegi pentru ea coliere din argint elegante și lucrate cu o atenție deosebită la detalii. Argintul este un material pentru bijuterii care nu se demodează și vei merge la sigur dăruind o astfel de bijuterie. 
Bijuteriile din argint reușesc să îndeplinească toate caracteristicile unui cadou perfect pentru femeile pretențioase care țin foarte mult la aspectul lor fizic. 
Mizează pe unicitatea cadoului 
Indiferent dacă vorbim despre bijuterii din argint sau orice alt tip de obiect pe care doreșți să i-l dăruieșți, trebuie să te asiguri că este unic. Cu cât darul tău este mai unic și special, cu atât va fi impactul mai mare. Ea va fi impresionată de efortul tău de a căuta ceva unic care să se diferențieze de tot ceea ce se poate găsi pe piață. 
În special bijuteriile unice, lucrate manual, o vor impresiona cel mai mult sau, cele din argint cu diverse pietre semiprețioase dar cu o poveste interesantă. 

Trebuie să fie un cadou feminin 
Cadoul perfect pentru ea trebuie să fie feminin, să îi sublinieze calitățile precum delicatețea și eleganța. Un cadou feminin trebuie să fie dulce și delicat, să fie special creat pentru ea. 



Cadoul trebuie să o reprezinte
Stilul, culoarea, dimensiunea, toate caracteristicile obiectului respectiv trebuie să vorbească despre cine este ea, trebuie să o reprezinte. Experimentele nu își găsesc locul atunci când alegi cadouri pentru ea deoarece dacă darul tău este doar scump dar nu o reprezintă atunci nu o va impresiona. 

Să demonstreze că este un cadou muncit 
Există o diferență foarte mare între cadourile cumpărate în grabă și cele selectate cu grijă. Mai ales dacă șții despre ea că este destul de pretențioasă la cadouri, atunci cel mai sigur o va impresiona un cadou ales cu grijă și din timp, ținând cont de toate lucrurile din aceste câteva rânduri. 
 

Să fie o amintire plăcută 
Cadoul trebuie să fie și o experiență plăcută care să îi amintească și peste mulți ani de acest moment în care s-a simțit extraordinar și i-ai îndeplinit o dorință pe care o avea de mult. Cadoul trebuie să vină ca un bonus pentru o zi excelentă petrecută în compania celor apropiați sau pur și simplu singuri, în intimitate. 
Organizează o petrecere, mergeți la un restaurant select, mergeți într-un city break într-o capitală elegantă și frumoasă, distrați-vă și oferă-i cadoul ca pe un bonus al unei zile de neuitat iar un inel chiar este o amintire de neuitat.
 

Cadoul trebuie să ofere emoție 
Mai mult, cadoul perfect trebuie să trezească emoții. Trebuie să aibă capacitatea de a deschide acea cutie a Pandorei cu emoții, să îi smulgă măcar o lacrimă de fericire atunci când primește cadoul tău. În caz contrar, este vorba despre încă un cadou impersonal care a fost făcut doar pentru că trebuie, iar un ceas sugerează timpul petrecut cu ea.

 
Trebuie să fie un cadou de calitate
Calitatea este cel mai important aspect al unui cadou pentru femei deoarece este singurul atribut care îi dă de înțeles că nu ți-ai oprit privirea asupra primului obiect care ți s-a arătat în cale. Un cadou de calitate nu are nici o imperfecțiune și este gândit special pentru ea. Calitatea sigur o va impresiona și îi va demonstra că te-ai străduit să alegi ceva la fel de perfect așa cum este ea- adică o broșă cu perlă Sonis

Cadoul trebuie să fie o surpriză plăcută 
Și, nu în ultimul rând, dacă vrei să aibă un efect memorabil, trebuie să te asiguri că îi dăruieșți cadoul într-un moment în care se așteaptă cel mai puțîn. O surpriză plăcută venită într-un moment ales cu grijă, valorează mult mai mult decât cadoul în sine. 
Dacă te simți lipsit de inspirație și nu șții ce cadouri să alegi care să se încadreze perfect în această descriere, atunci îți recomandăm să vizitezi magazinul online www.sonis.ro  unde vei găși foarte multe idei inspirate cât să ai o soluție perfectă pentru fiecare ocazie în care ai nevoie de cadouri pentru femei deosebite și  aruncă un ochi cu un click și la mărțișoare Sonis
Va așteptăm cu drag online în universul magic al bijuteriilor din argint Sonis  
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!