Click aici si afla care sunt produsele la reducere.

Cadouri din argint pentru o iubire de poveste

Cadouri din argint pentru o iubire de poveste
A venit o altă perioadă după Crăciun, în care iar ai mai mare nevoie de ajutor  pentru că, din nou, ești în pană de idei și nu știi ce cadou să faci de Valentine's Day și pentru că noi, cei de la Sonis avem multe de spus și multe de arătat, atunci azi va fi doar prima parte.
Perioada aia în care poate cumva, un articol bun despre treaba asta poate să te ajute, poate să te ducă pe drumul cel bun. Știu. E greu, chiar foarte greu.
Cu o carte sau un fular nu prea mai merge că le-ai bifat de Craciun .La cosmetice e treabă grea că ține totul de sensibilitate, la pantofi e și mai greu și nu prea se cade că de! Doar nu îi dai “ papucii” , să îi faci cadou un gift card nu pare o idee prea originală și e chiar banală, bani intr-un plic…e cam aiurea. Deci ? Ce ramane ?


Pentru că se apropie Valentine's Day iar majoritatea bărbaților habar nu au ce să cumpere cadou pentru iubita/sotia/mama, prima parte din postarea asta încearcă să vă / te ajute. 
Știu toate stările prin care trece fiecare. De la “ să oferi un cadou este o plăcere, o bucurie” până la momentul în care lăsăm totul pe ultima sută de metri și habar nu avem ce să alegem și ce să facem.


Si atunci, www.sonis.ro este soluția ideală și te invit să răsfoiești paginile noastre și să intri în lumea magică a argintului. Cu bijuteriile nu ai cum să dai greș clar, acum doar să alegi inspirat în funcție de persoana iubită.


V[ ofer mai jos niște idei de cadouri de sărbători pentru ea. Pentru că aici nu ai cum să greșești. Cred că o listă de cadouri cu bijuterii mai ales din argint, este ceea ce trebuie în perioada asta. Un colier, o brățară, o pereche de cercei, un pandantiv, piercing si poate de ce nu - un inel…dacă aveți gânduri mari pe 2022. 





















Vă invit să vă așezați comod în fața laptop-ului și cu un simplu click pe www.sonis.ro, să admirați bijuteriile pe care le recomand cu drag în această postare. O brățară sclipitoare, stil lanț cu închidere carabină care o să arate minunat pe mâna iubitei/soției. 
Nu există o metodă mai bună de a-i lumina cuiva ziua de Valentine's Day și să adaugi un strop de splendoare și magie în sezonul cadourilor.
 

Un inel frumos cu sigurantă o să o impresioneze pe femeia vieții tale. Aici aveți de ales între inelele din setul duo care arată la fel de bine și când sunt purtate împreună, dar și când sunt purtate separat. Aveți de ales între combinația mini sau maxi pentru a fi în trend și poti pune alaturi setul de inele cu piatra zirconia cu benzile subțiri și rafinate. Femeile știu mai bine cum să facă combinațiile astea. 


 
Una din cele mai frumoase bijuterii pe care le-am vazut în colecția Sonis: o pereche de cercei care arată foarte, foarte bine. Două într-unul singur. Inspirată de stele, această pereche de cercei înfățișează un motiv celest ce strălucește în gri închis și cristal clar. Puteți să adaugati și perla de cristal pentru un look trendy.

Pentru un alt cadou, m-am gândit la o brățară. Cred că brățara este cadoul ideal când vine vorba de bijuterii. 


Pentru cei care au în minte imaginea din filmele americane în care el îi face cadou un colier iubitei de Valentine's Day, am o recomandare. Colierul de argint Sonis, va străluci perfect la gâtul persoanei iubitei. Colierul mic este disponibil și puteți găsi să-l asortați cu o pereche de cercei.


Pentru femeile care vor să facă un cadou frumos pentru OMUL lor pot găsi inele, brătari și pandantive sau chiar un ceas.
Ceasul sugerează cumva timpul petrecut cu persoana iubită și cu siguranță va ajunge la timp la intalnire.

 


Prima parte despre cadouri se încheie aici și revnim săptămâna viitoare cu noi sugestii și idei.
Vă așteptăm cu drag pe www.sonis.ro

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!