10% Reducere! Click aici si afla care sunt produsele la promotie.

Bijuteriile din argint – opțiunea ideală pentru un stil personal autentic

Bijuteriile din argint – opțiunea ideală pentru un stil personal autentic
     Construirea unui stil personal care să ne reprezinte este un proces ce poate dura o perioadă de timp. Pe măsură ce evoluăm din punct de vedere al carierei, al împlinirii aspirațiilor personale, al cercului social, ne adaptăm și aspectul exterior și reușim să ne conturăm un mix armonios vestimentație – bijuterii care să ne reprezinte.

     Adaugând cel puțin un accesoriu ținutei noastre – o bijuterie din argint, de exemplu – atunci chiar suntem pe frecvența fashion.

     SONIS este alături de clientele sale pe parcursul definirii și menținerii stilului personal autentic. Versatilitatea și diversitatea bijuteriilor din argint SONIS fac alegerile în materii de accesorii mult mai ușoare.

     Bijuteriile din argint se detașează ca fiind cea mai la îndemână opțiune pentru a scoate o ținută din anonimat și pentru a ne defini stilul personal.

     Argintul are calitatea unică de a te face să te îndrăgostești de el iremediabil, de a-l căuta în diferite forme și a-l purta zilnic. Este un metal nobil și accesibil ca preț.
În felul acesta, poți avea mereu la îndemână o colecție impresionantă de bijuterii pe care să le porți în nenumarate ținute, într-o manieră autentică care îți reflectă personalitatea.

    Bijuteriile din argint SONIS ies în evidență prin formele migălos lucrate și calitatea ireproșabilă a metalului. Fie că alegi cercei din argint, brățară din argint, o broșă din argint, lanț din argint, un inel din argint delicat sau masiv, un set de bijuterii pentru un stil uniform sau chiar un ceas din argint, prețios,  accesoriile potențează ținuta vestimentară cu un touch de feminitate și autenticitate.

SONIS construiește un întreg univers al eleganței și stării de bine și toate bijuteriile din argint și accesoriile SONIS sunt atent selectate, urmează tendințele de stil internaționale și preferințele clienților.

Bijuteria din argint SONIS poate fi încorporată în orice ținută simplă, casual, de cocktail sau elegantă.

Cerceii din argint sunt cea mai bună alegere pentru a ne scoate în evidență forma feței sau, dimpotrivă, pentru a o corecta:
  • · Un efect alungit al formei rotunde a feței se poate obține purtând cercei lungi.
  • · Pentru o formă a feței triunghiulară cerceii rotunzi sau ovali, de dimensiuni rezonabile reprezintă o opțiune
  • · Forma feței pătrată poate fi ușor „rotunjită” purtând cercei din argint rotunzi sau cercei cu șurub, mici, care se prind pe lobul urechii
  • · Cerceii lungi, cu model amplu în partea de jos sunt potriviți feței în formă de inima. Poți alege dintre modelele de cercei fashion de la SONIS
  • · Unei fețe ovale i se potrivește cam orice tip de cercei din argint
  • · Cerceii clasici sau cerceii clips, cei cu forma ovală sau cerceii mici, rotunzi, pot fi aleși cu succes de către persoanele cu fața alungită.

Brățările din argint sunt într-o varietate de modele la SONIS pentru doamne.

Broșele din argint cu diverse motive ies în evidență purtate clasic ori neconvențional. Iată doar câteva sugestii:

Lanțurile din argint cu pandantiv sunt un accesoriu statement. Pandantivele se pot adăuga după preferință oricărui model de lanț.
Inelele din argint ne pun în evidență degetele, mai ales dacă avem un job în care mâinile sunt cele mai expuse, dacă gesticulăm mult ori pur și simplu vrem să fim chic.
  • · Inelele masive arată foarte bine pe degetele lungi, subțiri.
  • · Inelele delicate, simple sau cu piatră se potrivesc degetelor mai puțin subțiri.

De multe ori, când vrem să facem un cadou unei persoane sofisticate, intrăm în pană de idei.

Un set de bijuterii (cercei – pandantiv – inel sau cercei – lanț - pandantiv) reprezintă o alegere la îndemână, mai ales când poți alege dintr-o multitudine de modele. Cu piatră, fără piatră, vintage sau cu email.

SONIS nu îi uită nici pe domni: acele de cravată și butonii din argint le rafinează ținuta și îi scot în evidență.

Cu puțină creativitate și o selecție a bijuteriilor din argint care se potrivesc ținutelor tale poți crea o accesorizare de efect.

Te invităm și pe tine în universul bijuterilor din argint SONIS.
Sofisticat prin Simplitate.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!