10% Reducere! Click aici si afla care sunt produsele la promotie.

Idei de cadouri de Valentine Day si nu numai!

Idei de cadouri de Valentine Day si nu numai!
Daca Marcel Proust era “In cautarea timpului pierdut” cred ca  barbatii, sunt  in perioada asta “In cautare cadoului perfect de Valentine’s Day”.:)  Ca tot cred ca se plictiseau in perioada asta πŸ™‚  ma gandeam sa le dam subtil o mana de ajutor .
Evident ca in aceasta perioada  vin intrebarile existentiale: daca ii cumpar o bluza…ce masura poarta la ea? 😊  Daca ii cumpar un parfum, care sunt sansele sa nu ii placa cum miroase? Daca ii cumpar o pereche de pantofi, sigur o sa ii vina si o sa ii placa?  Si ma repet suna de ca si cand ii dau “papucii”😊 -deci nu prea merge .Daca ii cumpar o carte exista mari sanse sa o detina deja in biblioteca …si tot asa lista poate continua . Pana la urma misiunea lor  este una destul de grea πŸ™‚in aceasta perioada.!
Adica presiunea exista pe umerii  lor in aceste zile si ma gandeam ca o mana de ajutor nu ar strica. Daca ar exista o aplicatie in care sa introducem tot felul de informatii legate de persoana de langa noi si la final sa ne arate un cadou era genial, nu  πŸ™‚ ?
Pana pe 14 chiar nu mai este o vesnicie si trebuie sa actionati  cat mai repede si la final…dupa ce se deschide  cadoul se va  vedea  zambetul ala larg pe fata de multumire. Pentru momentul ala  ma gandesc ca ar  merita sa faceti  aproape orice. Cam asa sta treaba cu ziua asta…si pentru ca anul asta  Sonis  chiar va ajuta cu  cea mai potrivita varianta de cadou…ma gandeam sa o impartasesc cu voi. Uita de flori si ciocolata si asigura-te ca darul tau de Valentine’s Day este unul personal si de durata – cam asta e ideea anul asta si o bijuterie din argint este cadoul perfect care are si o poveste in spate!
O bijuterie argint  mi sa pare cadoul perfect pentru Valentine’s Day. Chiar cred ca aici nu ai cum sa dai gres. Indiferent cate bijuterii are o femeie acasa…inca una in plus..venita din partea iubitului/prietenului  nu are cum sa fie in plus. Ba din contra…sunt sigura ca o sa fie bucuroasa ca ai ales acest cadou. Anul asta ma gandeam  sa alegeti  o bijuterie SONIS din noua colectie de Valentine’s Day. Si  chiar cred ca aveti de unde alege.Indrazniti sa faceti click acum!
Cel mai cool este ca poti sa iti personalizeze bijuteria pe care urmeaza sa o faci cadou. Bijuteriile alese in functie de personalitatea fiecareia raman la mare cautare, existand moduri nelimitate de exprimare a amintirilor tale pretioase, a momentelor tale de neuitat si a stilului tau unic. Si nu este nimic mai intim decat dragostea adevarata. Anul acesta de Valentine’s Day SONIS  iti da posibilitatea de a-ti impartasi sentimentele de afectiune si caldura cu ajutorul bijuteriilor  din argint , facute cu pasiune si create din  argint veritabil  si impodobite cu pietre stralucitoare, perfecte pentru a sarbatori iubirea si stilul personal. Ai de unde alege cadoul potrivit: pandantive, inele sau bratari de argint si noi le impachetam cu drag  in cutii personalizate.
Asa ca azi, continui cu o lista de  cadouri potrivite pentru Valentine's Day si ma opresc la cerceii de argint .








Daca vrei si mai multe modele atunci cu doar un singur click esti in lumea fascinanta a cerceilor

Si, cumva aceste bijuterii din argint  daruite semnifica un moment din relatia voastra  si atunci chiar trebuie sa fie unul deosebit si  …..de ce nu …un inle de argint ,unul vintage care ascunde o poveste ..


 Sau un inel de argint care este format din mai multe inele care sugereaza povestea voastra in mai multe capitole 😊


Sau …un inel cu inimioare poate fi alegerea perfecta 😊

Asadar, grabeste-te ,click pe site-ul nostru www.sonis.ro  si alege acum Cadoul Potrivit iat noi il impachetam pentru tine si il livram la adresa dorita.
Nu uita !!Cu o bijuterie din argint nu ai cum sa dai gres!!!!
Sa aveti o Luna a Iubirii perfecta, alaturi de bijuteriile Sonis!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!